INFO

 

EEN GROEP VAN 30 ROTTERDAMSE BEELDEND KUNSTENAARS, ILLUSTRATOREN, FOTOGRAFEN EN SCHRIJVERS ZIJN EEN SYMPATHIEKE PRINTSALE GESTART: 

BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN.

MET DEZE KLEURRIJKE ACTIE MAAKTEN ZIJ IEDER EEN ODE AAN DE BLOEM, TE KOOP IN DE VORM VAN EEN PRINT. BOVENDIEN STEKEN ZIJ EEN HART ONDER DE RIEM VAN DE WESTLANDSE BLOEMENKWEKERS DOOR DEEL VAN DE OPBRENGST AAN TE BIEDEN. 

 

DE SIERTEELT IS ÉÉN VAN DE ZWAARST GETROFFEN SECTOREN DOOR DE CORONAMAATREGELEN. GRENZEN, WINKELS EN MARKTEN ZIJN GESLOTEN EN TALLOZE BLOEMEN EN PLANTEN BELANDEN OP DE STORT.


EEN VERDRIETIG BEELD, ALDUS DE KUNSTENAARS VAN BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN.
TIJD OM DE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN EN TE DOEN WAAR WIJ GOED IN ZIJN: CREËREN!



ELK VAN DE DERTIG KUNSTENAARS IN DIT PROJECT GING AFGELOPEN TIJD AAN DE SLAG MET BLOEMEN AFKOMSTIG UIT REGIO WESTLAND. HET RESULTAAT IS TE ZIEN OP DEZE WEBSITE: EEN WAANZINNIGE PRINTSALE MET BETAALBAAR WERK VAN BEKENDE EN NIEUWE NAMEN UIT ROTTERDAM.



DEZE HOOGKWALITATIEVE EN GELIMITEERDE FINE ART PRINTS OP A4-FORMAAT ZULLEN WORDEN AANGEBODEN VOOR € 49,- WAARVAN 10% NAAR GESELECTEERDE WESTLANDSE KWEKERS ZAL GAAN. HET RESTERENDE BEDRAG KOMT IN DE PORTEMONNEE VAN DE KUNSTENAAR TERECHT. 



DAARNAAST ZULLEN OOK ORIGINELE WERKEN EN GELIMITEERDE EDITIES OP GROTER FORMAAT VERKOCHT WORDEN, WAARBIJ 10% VAN DE VRAAGPRIJS EVENEENS GEDONEERD ZAL WORDEN. 
 

 
DEELNEMENDE KUNSTENAARS VAN HET PROJECT BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN ZIJN;

FLORINE VAN REES, LISA DIEDERIK, JASMIJN KAM, FLORIAN BORSTLAP, IRIS BERGMAN, PIM TOP, DALEEN BLOEMERS, ZAHRA REIJS, JEROEN DIJKSTRA, LENNY OOSTERWIJK, SEM RIETSTAP, JOHAN KLEINJAN, JANNEKE WING, KAMALI VAN BOCHOVE, KELLY ALEXANDRE, KIRSTEN SPUIJBROEK, LAURA SCHURINK, LIEKE VAN DER WEL, MANDY SHAH, MARGUERITE DE GEUS, MIETZE B, MILOU MAASS, STIL LEVEN ATELIER, LAURA HOPMANS, SOPHIE RUIJGROK, ALICIA BRETON FERRER, BERT FRINGS, CINDY BAKKER, DARLY BENNEKER, JEROEN KOOLHAAS, LUCIA LENDERS EN SERENA ASSELMAN.

 

VRAGEN? STUUR ONS EEN MAIL NAAR 
BEDANKTVOORDIEBLOEMEN2020@GMAIL.COM 


UPDATES VIA: 
WWW.INSTAGRAM.COM/BEDANKTVOORDIEBLOEMEN

 

 

 

Vernieuwen
© 2020 BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel