INFO

 

LET OP! DE WEBSHOP IS GESLOTEN. VOOR VRAGEN KUN JE ALTIJD MAILEN NAAR: BEDANKTVOORDIEBLOEMEN2020@GMAIL.COM

 

EEN GROEP VAN 30 ROTTERDAMSE BEELDEND KUNSTENAARS, ILLUSTRATOREN, FOTOGRAFEN EN SCHRIJVERS STARTTEN IN CORONATIJD EEN SYMPATHIEKE PRINTSALE: 

BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN.

MET DEZE KLEURRIJKE ACTIE MAAKTEN ZIJ IEDER EEN ODE AAN DE BLOEM, TE KOOP IN DE VORM VAN EEN PRINT. BOVENDIEN STAKEN ZIJ EEN HART ONDER DE RIEM VAN DE WESTLANDSE BLOEMENKWEKERS DOOR DEEL VAN DE OPBRENGST AAN TE BIEDEN. 

 

DE SIERTEELT IS ÉÉN VAN DE ZWAARST GETROFFEN SECTOREN DOOR DE CORONAMAATREGELEN. GRENZEN, WINKELS EN MARKTEN WAREN GESLOTEN EN TALLOZE BLOEMEN EN PLANTEN ZIJN HIERDOOR OP DE STORT BELAND. 


EEN VERDRIETIG BEELD, ALDUS DE KUNSTENAARS VAN BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN.
ZIJ BEDACHTEN: 'TIJD OM DE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN EN TE DOEN WAAR WIJ GOED IN ZIJN: CREËREN!'ELK VAN DE DERTIG KUNSTENAARS IN DIT PROJECT GING AFGELOPEN TIJD AAN DE SLAG MET BLOEMEN AFKOMSTIG UIT REGIO WESTLAND. HET RESULTAAT IS TE ZIEN OP DEZE WEBSITE: EEN WAANZINNIGE PRINTSALE MET BETAALBAAR WERK VAN BEKENDE EN NIEUWE NAMEN UIT ROTTERDAM. DE WEBSHOP WAS ONLINE VAN APRIL T/M JULI. DEZE HOOGKWALITATIEVE EN GELIMITEERDE FINE ART PRINTS OP A4-FORMAAT WERDEN VERKOCHT VOOR € 49,- WAARVAN 10% NAAR GESELECTEERDE WESTLANDSE KWEKERS GING. HET RESTERENDE BEDRAG KWAM IN DE PORTEMONNEE VAN DE KUNSTENAAR TERECHT. DAARNAAST WERDEN OOK ORIGINELE WERKEN EN GELIMITEERDE EDITIES OP GROTER FORMAAT VERKOCHT, WAARBIJ 10% VAN DE VRAAGPRIJS EVENEENS GEDONEERD WERD.
 

 
DEELNEMENDE KUNSTENAARS VAN HET PROJECT BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN WAREN;

FLORINE VAN REES, LISA DIEDERIK, JASMIJN KAM, FLORIAN BORSTLAP, IRIS BERGMAN, PIM TOP, DALEEN BLOEMERS, ZAHRA REIJS, JEROEN DIJKSTRA, LENNY OOSTERWIJK, SEM RIETSTAP, JOHAN KLEINJAN, JANNEKE WING, KAMALI VAN BOCHOVE, KELLY ALEXANDRE, KIRSTEN SPUIJBROEK, LAURA SCHURINK, LIEKE VAN DER WEL, MANDY SHAH, MARGUERITE DE GEUS, MIETZE B, MILOU MAASS, STIL LEVEN ATELIER, LAURA HOPMANS, SOPHIE RUIJGROK, ALICIA BRETON FERRER, BERT FRINGS, CINDY BAKKER, DARLY BENNEKER, JEROEN KOOLHAAS, LUCIA LENDERS EN SERENA ASSELMAN.

 

VRAGEN? STUUR ONS EEN MAIL NAAR 
BEDANKTVOORDIEBLOEMEN2020@GMAIL.COM 


UPDATES VIA: 
WWW.INSTAGRAM.COM/BEDANKTVOORDIEBLOEMEN

 

 

 

Vernieuwen
© 2020 - 2021 BEDANKT VOOR DIE BLOEMEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel